Echipa NEC Instruments

Membrii echipei

vlad

Vlad Andrioaiei

Manager
Despre Noi

       NEC Instruments vă propune o gamă largă de echipamente, instrumente, senzori și accesorii. Probabil unul dintre cele mai complete portofolii unde găsiți  tehnologie de ultimă generație pentru nevoile afacerii dumneavoastră. Suntem partenerul care vă facilitează accesul la aparatură și software din domeniile Interferometrie, Geofizică, Geotehnică și Meteorologie. La noi găsiți utilaje de foraj și acessorii pentru acestea,aparate Georadar pentru mai multe tipuri de aplicații, Penetrometre și echipamente de laborator.

       Suntem membrii în APMGS  “Asociația Profesională pentru Monitorizare Geotehnică și Structurală”, managerul NEC Instruments Vlad Andrioaiei fiind Vicepreședinte al acestei organizații. Ne implicăm activ în promovarea și efortul de a ajuta la conștientizarea necesității acestor procese. Misiunea noastră este să ajutăm la crearea unui mediu controlat și reglementat în România care să ofere siguranță în construcții, infrastructură și nu numai. În oferta noastră o să găsiți senzori de monitorizare structurală și seismică de înaltă precizie.

       Pe lângă monitorizarea structurală ne ocupăm și de comercializarea  de echipamente și software pentru monitorizarea mediului și a rețelelor de utilități. Vă oferim senzori meteorologici și agrometeorologici cum ar fi cei pentru măsurarea nivelului de radiații sau calitatea aerului. În domeniul instalațiilor propunem mai multe echipamente cum ar fi roboți de inspecție și reabilitare a țevilor, debitmetre, data logger, senzori pentru calitatea apei etc.

       Poate unul dintre cele mai interesante produse ale noastre sunt Dronele. Cu o arie largă de aplicabilități în domeniul Agriculturii și nu numai, punem la dispoziție Drone pentru Video Mapping, Drone Agricole pentru stropit și acesorii pentru acestea. În pachetul nostru o să găsiți și sisteme Anti-Drone pentru parcuri Industriale sau alte obiective pe care doriți să le protejați. Toate acestea vin însoțite de software-uri dedicate.

       Așteptăm să intri în legătură cu noi să te ajutăm să găsești cel mai potrivit echipament pentru nevoile tale sau dacă știi deja ce ai nevoie te invităm să ceri o ofertă direct din pagina produsului dorit sau din secțiunea contact.