Despre platforma Kfactory

   Soluția KFactory oferă o perspectivă în timp real asupra mediului de producție, permițând clienților să vadă nu numai datele înregistrate, ci și informațiile și evenimentele din producție pe măsură ce acestea se produc, ceea ce duce la o rezolvare mai rapidă a situațiilor apărute și la creșterea productivității.

   PRIN UTILIZAREA CELEI MAI NOI TEHNOLOGII, COMPANIILE DININDUSTRIA DE PRODUCȚIE POT AJUNGE SĂ REALIZEZE MAI MULT CU MAI PUȚINE RESURSE

 

-5%

Costuri mai mici de operare a fabricii

+30%

Mai mult timp pentru managerii operaționali pentru activitățile de bază

+25%

Creșterea Eficientei Globale a Echipamentului (OEE)

+50%

Mai mult timp alocat echipelor de ingineri pentru activitățile de bază

-90%

Costuri mai mici cu interconectarea sistemelor IT

-95%

Mai puțin timp dedicat colectării manuale a datelor

   Platforma KFactory se potrivește în aproape toate întreprinderile de producție:

  •         ◉ Companii care se concentrează pe managementul și îmbunătățirea performanței
  •         ◉ Orice dimensiune (IMM, mare sau întreprindere)
  •         ◉ Companii axate pe calitate, care lucrează în două sau mai multe schimburi cu

    presiune pe livrarea comenzilor (JiT - Just in Time)

  •         ◉ Companii cu un peisaj complex de sisteme IT

KFactory Core
Îmbunătățește productivitatea fabricilor

KFactory Core se implementează în câteva săptămâni, și poate fi integrat cu modele variate de echipamente noi sau vechi, de la diferiți furnizori.

Soluția analizează evenimentele de operare capturate într-o perioadă mai lungă de timp, oferind informații și răspunzând la întrebări precum DE CE s-a întâmplat un eveniment, nu doar la CE s-a întâmplat.

Periodic, trimite rapoarte și analize către toți managerii operaționali.

KFactory Analytics

KFactory Analytics este utilizat pentru a obține o vizibilitate completă asupra proceselor operaționale, de la producție la întreținere, lanțul de aprovizionare și calitate.

KFactory Knowledge

Prin utilizarea machine learning, KFactory Knowledge înțelege activ modul în care evoluează procesele operaționale și poate identifica potențiale probleme și comportamente. Supraveghează procesele operaționale 24/7, învățând continuu de la fiecare beneficiar. Pe măsură ce se colectează mai multe date despre beneficiari, rezultatul devine mai precis, sporind valoarea datelor.

Echipa de Ingineri Virtuali®

        ◉ Leagă inginerii reali cu toate sursele de date operaționale din fabrică;

  •         ◉ Regrupează producția, întreținerea, lanțul de aprovizionare, calitatea și sustenabilitatea într-o singură conversație firească;
  •         ◉ Inginerii virtuali vorbesc peste 45 de limbi, ajutând companiile multinaționale în drumul lor spre diversitate;
  •         ◉ Disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, răspunzând la întrebări despre activitățile operaționale și urmărind procesele.